Payments Error?

Nemanja

Member
Hey everyone, so this is my situation. I earned around 545$ this July and when i go to my partner dashboard i can see that the money is listed as June payment. Second part is that is that, today received payment for June. The real one. So i'm wondering if it's possible that i will get the 545$ paid in advance?[DOUBLEPOST=1470977054,1470977020][/DOUBLEPOST]
f25caeb53b2e49b223a0e8f22a45e6b2
[DOUBLEPOST=1470977238][/DOUBLEPOST]Here is ss.

Attachments

• f25caeb53b2e49b223a0e8f22a45e6b2.png
    f25caeb53b2e49b223a0e8f22a45e6b2.png
    10.3 KB · Views: 11
Oh you are Serbian :p Anyway in order to answer your question you need to tell me the name of the network.Also it could be just a bug on their part and maybe its only showing that but in reality you will be paid in Sep.But who knows. If you somehow receive that money in 3 days,I would advice you to contact your netowrk and tell them what happend so they can fix the error.Cuz if you dont maybe they will get mad at you for not telling them in time and that could screw you on the long run. Pozdrav

Hvala na odgovoru. Pongalo Network je u pitanju. Probao sam da ih kontaktiram ali nema odgovara vec 5-6 dana. Uostalom nisu mi odgovorili ni na jedno pitanje koje sam do sada poslao. Jako lose po tom pitanju ali su jedini koji me prihvatili, bar placaju redovno. Mozda cak i unapred haha.

Nema na cemu :) Hmm to jeste malo zajebano ako uospte ne odgovaraju jer onda bukvalno nemas kome da se obratis za problem neki i tako to.Ali ako placaju na vreme onda to nije lose.Posto si rekao "Jedini koji su me prihvatili" Iz toga shvatam da se radi u sadrzaju za koji nemas prava,jel tako? :) Ako je tako,onda nemoj uopste da ih kontaktiras,sve dok te placaju sta te briga. Kazem ti iz tog razloga,ako se desi da ti okrenu jedan dan ledja,moci ce samo da ti kazu tipa mi ne placamo za tudji sadrzaj,I plus nece da te puste iz mreze I plus ti nece placati vec ce uzimati od tebe.A moze im se,jer ti tu nsita nemozes da uradis.Zato cuti onda samo i uzimaj kintu dok mozes,moj ti je savet.Ali znaj da postoji rizik da ti jednog dana ukinu isplate samo iz tog razloga jer je tudj sadrzaj,imaj to na umu.U prevodu ne oslanjaj se na taj kanal samo.U svakom slucaju kada ubacas tudj sadrzaj tu nsita neces moci da postignes na duze staze,jer kad tad ce te neko sjebati zbog toga. Najbolja ti je varijanta da radis nesto sto je dozvoljen:confused:vo ti je dobronamerni savet,nemoj da me shvatis pogresno. Srecno :)

Razmumem te potpuno, a znam i sam to to nije moj originalni sadrzaj. Nije da ja sad kradem sadrzaj od nekoga namerno, jednostavno ja kad pravim promo za neku borbu ili slicno moram da uzmem video sadrzaj od UFC-a npr, a ako usput mogu da se provucem i uzmem neku kintu, sto da ne. :biggrin: Ovo leto sam vec isplatio prvu godinu faksa, a ako dodje i ova uplata, bice i za drugu. Hvala jos jednom za pomoc. :up2:

Naravno potpuno se slazem sa tobom :) Zato sam ti i napisao gore,cisto da budes u pripravnosti :) Tj tacnije izmedju redova sam hteo da ti kazem,radi to sto radis sve dok mozes,a u medjuvremenu ako imas vremena pocni da razvijas nesto sto ce biti tvoj sadrzaj pa neka se polako pravi publika :p Ako me razumes,nista ti ne fali :p Sta te briga bre samo cepaj,makar si olakasao roditeljima malo :) Ako ti treba nekad nesto neki savet ili tako nesto,pitaj potrudicu se da ti odgovorim :p Pozdrav Druze i Srecno :p :p :p

Back